lørdag, november 01, 2008

Siste oppdatering om hytta, og noen bøker jeg leser/skal lese.

Ja, nå kan vi alle slappe av når det gjelder hytta i vinter. Håkon og jeg finkjemmet under hytta og brukte alt vi fant av materialer til å få dekket spissen oppå taket. Resultatet ser kanskje ikke helt vakkert ut, men det holder for snøen i vinter. Resten må gjøres neste sommer! Det var litt av en sjau å få på plass de siste plankene, glatt var det også blitt etter den første snøen som var kommet og frosset fast.

Nei, nå vil vi tenke fremover! Og hva kan vel være bedre enn 4 uker på Kypros før jul? Bildet er fra vår forrige tur høsten 2006. Vi har bestilt og reiser rundt 18. november. Gleder oss til sykkeltrim ved Middelhavets strender!Lille Meg hadde et innlegg om lesestoff for en tid tilbake. Her er det som jeg holder på med for tiden. Denne første boken er litt tung, så det går seint - men det er utrolig interessant! Får strukket tanken sin litt her ja, og noe får man jo med seg! Dette er ei ny bok som kom i sommer, og de hadde den ikke på biblioteket her - måtte lånes fra Høgskolen i Volda. Kanskje ikke så mange som interesserer seg for Kaj Munk nå for tiden? Jeg har forresten aldri lest noe av han før - og kunne kanskje funnet noe mer lettlest, men pytt, pytt. Tar det som en utfordring, og som sagt: det ER veldig interessant!

Men når vi skal på "ferie" (vi har jo ferie hele tiden nå), må jeg ha noe mer lettlest. Fant denne på tilbud i bokhandelen på senteret i Nittedal, og syntes den så interessant ut. Gleder meg til den.

Og så må jeg jo ha noen små drypp av dypere visdom innimellom! Fant også denne på tilbud. Det er jo en klassiker - men heller ikke av det lettleste slaget. Hvorfor må jeg alltid ha noe litt vanskelig å ta inn? Jeg liker å gå litt i dybden - ellers blir det for kjedelig. "Fornuftigheta" pleide min lillesøster (ett år yngre enn meg) å si når hun syntes jeg ble for seriøs. Men jeg tror ikke jeg er selvhøytidelig (håper jeg!).5 kommentarer:

Lille meg sa...

Så godt å se at det går framover med hytta, og jeg er helt sikker på at den blir ferdig, om ikke i år, så iallfall neste år.

Kjempefint bilde under her!

Så vil jeg ønske deg god tur til Kypros! Jeg er ikke noe sydenmenneske, men jeg er visst litt "rar". Nyt turen og oppholdet!

Interessant å se bøkne du leser.
Du er visst en skikkelig lesehest..

Ha en fin søndag!:)

Lille meg sa...

Takk for besøket hos meg. Jeg er helt enig med deg, jeg liker heller ikke halloween. Men det skal sies at de som kom i år, var snille, og søte. De aner nok ingenting om det nifse som halloween synes å representere.

Fjordheim sa...

Så godt at dere kan slappe av for hytta i vinter. Godt når slikt som må gjøres er gjort.
Bøker ja..... Finnes mye spennede på det området. Har noen bøker av C.S Lewis som jeg ikke har lest, men har lyst å lese.
Høres godt ut med 4 uker på Kypros.
Min mann kunne teke seg tur til Malta sier har. Vi har sølvbryllup neste år, så kanskje vi får prøve å spare til det
Ha en god dag :)

Tante God Idè sa...

Både misunner og unner dere turen til Kypros :) Men vi får det jo så gøy med flytting og nytt hus på den tiden, så vi skal nok ikke kjede oss.
Mamma: du er er kanskje dyp, men IKKE selvhøytydelig :)

eie sa...

Bra at dere har kommet så langt med hytta,før vinteren setter inn.
Å så heldige dere er som kan reise til Kypros,skulle gjerne tatt turen jeg også.Håper dere får noen herlige uker der nede...
Takk for hilsen på bloggen min.
Da vil jeg ønske dere en riktig god helg.Klem fra meg...