torsdag, oktober 16, 2008

SkyWatch Friday.Golden edged clouds.
This first picture I took on our way home from our cabin in Etnedal last saturday. I just had to command my husband to stop the car, so I could get it properly.The last one is taken on our vacation in Eilat last february. The moon is seen over the Jordanian mountains. We drove up in the desert just behind the city of Eilat, and got many nice shots of the moon and the city.

Enda ett skritt videre på hytta.


Stemningsbilde av sol gjennom spindelvev inne fra hytta. Rengjøring har ikke prioritet foreløpig!Sist fredag og lørdag var vi en tur oppover igjen. Da lå det noen små snørester igjen etter det første snøfallet rundt hytta. Fra taket på hytta tok jeg bildet (zoomet) mot Spåtind hvor det nå har lagt seg litt snø.
Vi har endelig fått det etterlengtede aggregatet opp (med firhjulingen), og Håkon hadde god nytte av det til håndverktøyet som han brukte oppe på taket. Jeg var håndlanger, og fikk faktisk også skrudd litt på noen bolter. God trim å dra 90 kg (meg!) opp og ned fra taket. (Via stiger inne i hytta.) Det siste bildet viser så langt som vi er kommet nå. (Se så rett og fint taket og pipa er blitt!) Litt usikre på om det blir presenning på resten, eller om det skal legges på flere bord og takpapp. Det blir jo midlertidig i alle fall.

Det var meldt snø i fjellet, så vi var litt nervøse for sommerdekka våre. Men været var fantastisk flott begge dagene vi var der, og vi kom oss velberget ned uten så mye som ei snøflis i lufta.