lørdag, mars 08, 2008

Rapport fra vår situasjon i Jerusalem. Report from or situation in Jerusalem.

Jeg har fått spørsmål om hvordan vi har det her nå, etter massakren på den jødiske Yeshivaen (bibelskole) her for to dager siden. Dette skjedde i et område et stykke fra der hvor vi bor, og vi merket ikke noe til det. Men vi merket selvsagt stemningen i byen like etterpå, og hørte om massevis av jøder som dro til Vestmuren for å be.
I går kveld deltok vi i sabbatsmåltid her på Beit Norvegia. Da var det en dansk dame, gift med en tysk jøde som fortalte at hun i går ettermiddag hadde vært på møte i sin messianske meninghet. Der var det en jødisk sykepleier som fortalte at Jesus hadde vist seg for han under lovsangen. Og han sa: Sørg ikke, for alle disse døde unge studentene har jeg selv båret på mine hender hjem til himmelen. De er trygge!
Hun sa at dette var en mann hun kjente, og at hun var overbevist om at det han fortalte var sant. Det var helt fantastisk å høre.
Og allerede nå virker det som at folk legger dette bak seg og går videre!
I have been asked how our situation here in Jerusalem is now, after the masacre at the jewish Yeshiva (bible school) two days ago. This happened in an area some distance from where we live, we did not notice when it happend. But of course we noticed the mood in the population just after, and we heard of masses of jewes who went til the Western Wall to pray.
Yesterday evening we participated in a Sabbath meal here at Beit Norvegia. Then a danish lady, married to a german jew told us: she had been to her Messianic congregation yesterday afternoon. A jew told them that under the praise song he saw Jesus, who said to him: Don't be sad, for all these dead young students I have personally carried on my arms home to heaven. They are safe!
She said this was a man whom she knew well, and she was convinced that his story was true. It was amazing to hear.