fredag, oktober 24, 2008

Jeg har vært på konsert. I,ve been to a concert.

I går fant vi et stykke i avisen DagenMagazinet om en konsert i Lunnerhallen som skulle være samme dag. Det var avslutningen på en ukes forskjellige progammer i anledning "Mangfoldsåret 2008" og 100-årsjubileet for Henrik Wergelands fødsel. Det skulle også være andre innslag, og servering av mat fra forskjellige land og verdensdeler, laget av flyktninger og innvandrere i Gran og Lunner kommuner.

Konserten skulle være ved det israelske The Idan Raichel project, en av de største musikalske suksessene i Israel i dag. Dette er første gang de er i Norge, og de kom til Lunnerhallen på Roa direkte med fly fra New York (som de forøvrig betalte selv), og de spilte helt gratis. Jeg legger ut hele avisartikkelen på Israelssiden min. Jeg hadde med mitt lille kompakte digitale fotoapparat, og fikk filmet litt av konserten. Det var utrolig flott. Her får dere en liten smakebit:

Vil du høre mer av dem, kan du klikke her:

http://www.youtube.com/results?search_query=the+idan+raichel+project&search_type=&aq=0&oq=The+Idan+

SkyWatch Friday

First a little taste of our weather here north of Oslo to-day. It's taken right outside our appartement.

The next is taken in Ashdod on our vacation last march. It's the view from our room in the Norwegian Seamans House in Ashdod.