fredag, oktober 24, 2008

Jeg har vært på konsert. I,ve been to a concert.

I går fant vi et stykke i avisen DagenMagazinet om en konsert i Lunnerhallen som skulle være samme dag. Det var avslutningen på en ukes forskjellige progammer i anledning "Mangfoldsåret 2008" og 100-årsjubileet for Henrik Wergelands fødsel. Det skulle også være andre innslag, og servering av mat fra forskjellige land og verdensdeler, laget av flyktninger og innvandrere i Gran og Lunner kommuner.

Konserten skulle være ved det israelske The Idan Raichel project, en av de største musikalske suksessene i Israel i dag. Dette er første gang de er i Norge, og de kom til Lunnerhallen på Roa direkte med fly fra New York (som de forøvrig betalte selv), og de spilte helt gratis. Jeg legger ut hele avisartikkelen på Israelssiden min. Jeg hadde med mitt lille kompakte digitale fotoapparat, og fikk filmet litt av konserten. Det var utrolig flott. Her får dere en liten smakebit:

Vil du høre mer av dem, kan du klikke her:

http://www.youtube.com/results?search_query=the+idan+raichel+project&search_type=&aq=0&oq=The+Idan+

3 kommentarer:

Amrita sa...

Very good music.
The song sounded Jewish

Bestemor Aud sa...

Yes, it is an Israeli group performing, for the first time in Norway. We were lucky to have the opportunity to join the concert.

Lille meg sa...

Ja, det var sikkert en opplevelse, kan jeg tenke. Jeg er ikke noe konsertmenneske, men det var sikkert flott som de var der.
Takk for hyggelig hilsentil meg; og ha en fin kveld!