lørdag, november 01, 2008

Siste oppdatering om hytta, og noen bøker jeg leser/skal lese.

Ja, nå kan vi alle slappe av når det gjelder hytta i vinter. Håkon og jeg finkjemmet under hytta og brukte alt vi fant av materialer til å få dekket spissen oppå taket. Resultatet ser kanskje ikke helt vakkert ut, men det holder for snøen i vinter. Resten må gjøres neste sommer! Det var litt av en sjau å få på plass de siste plankene, glatt var det også blitt etter den første snøen som var kommet og frosset fast.

Nei, nå vil vi tenke fremover! Og hva kan vel være bedre enn 4 uker på Kypros før jul? Bildet er fra vår forrige tur høsten 2006. Vi har bestilt og reiser rundt 18. november. Gleder oss til sykkeltrim ved Middelhavets strender!Lille Meg hadde et innlegg om lesestoff for en tid tilbake. Her er det som jeg holder på med for tiden. Denne første boken er litt tung, så det går seint - men det er utrolig interessant! Får strukket tanken sin litt her ja, og noe får man jo med seg! Dette er ei ny bok som kom i sommer, og de hadde den ikke på biblioteket her - måtte lånes fra Høgskolen i Volda. Kanskje ikke så mange som interesserer seg for Kaj Munk nå for tiden? Jeg har forresten aldri lest noe av han før - og kunne kanskje funnet noe mer lettlest, men pytt, pytt. Tar det som en utfordring, og som sagt: det ER veldig interessant!

Men når vi skal på "ferie" (vi har jo ferie hele tiden nå), må jeg ha noe mer lettlest. Fant denne på tilbud i bokhandelen på senteret i Nittedal, og syntes den så interessant ut. Gleder meg til den.

Og så må jeg jo ha noen små drypp av dypere visdom innimellom! Fant også denne på tilbud. Det er jo en klassiker - men heller ikke av det lettleste slaget. Hvorfor må jeg alltid ha noe litt vanskelig å ta inn? Jeg liker å gå litt i dybden - ellers blir det for kjedelig. "Fornuftigheta" pleide min lillesøster (ett år yngre enn meg) å si når hun syntes jeg ble for seriøs. Men jeg tror ikke jeg er selvhøytidelig (håper jeg!).