tirsdag, september 02, 2008

Kommentarer.

Jeg setter veldig pris på at dere som er innom, legger igjen en aldri så liten kommentar. (Så jeg ser at dere har vært her!) Dere behøver ikke være bloggere selv for å gjøre det!!
Ellers takk til dere som trofast kommenterer alle mine selvopptatte innlegg!
Hensikten med bloggen er også å oppdatere familie og venner som bor langt unna - om hva vi bedriver!
Og så er det jo veldig gøy da.

Flytting og atter flytting.

I løpet av ett år har utrolig mange i vår familie flyttet: alle fem barna, vi, to svigerfamilier, en svoger. Vi lever i en omskiftelig tid ja.
Til helgen skal vi, svigersønn og svoger (+ ?) oppover og ta et nødvendig krafttak med hytta. (Som fikk en alvorlig knekk av snøen i vinter.) Denne hytta har vært et stabilt og fast sted for vår familie siden vi giftet oss. (Hadde bryllupsreisen vår dit opp!) Vi ønsker at den fortsatt skal være det. Så får vi håpe at det lar seg gjøre med de midlene og kreftene som vi har (bygningskyndig takstmann mente det lot seg gjøre - og det gav nytt håp!!)

Sist helg var det mellomste sønn med kone som hadde flyttesjau. De har bodd i Oslo sentrum ett års tid, og vil ut i roligere omgivelser. De er i sluttfasen av utdanningen sin, og skal nå bo hos venner noen uker, før de tar en måned i USA hvor svigerdatters søster med familie bor. Derfor måtte noe av sakene deres lagres hos andre venner. Ja, verden er ikke bare omskiftelig, den er blitt utrolig liten også.
Her er noen bilder fra den koselige flyttedugnaden:
En kamerat av sønnen vår, bror til min mann og vi utgjorde flyttemannskapet.


Her er hovedpersonen.

Glimt fra flytterotet ut gjennom kjøkkenvinduet.

Noen av flyttegjengen.

Her ble noe lagret hos venner.

Og her skal de bo noen uker hos venner på Ekebergsletta. Gammelt koselig hus!
Dette går fint når man er ung og ikke har barn!