lørdag, februar 28, 2009

Borte bra, men hjemme best.

Slik ser det ut gjennom kjøkkenvinduet vårt nå. Det er litt juks, for de som har fulgt med på bloggen har sett bilde av den haugen som er under snøen. Men fint er det i alle fall, synes jeg.


Og utsikten fra verandaen på den andre siden er herved oppdatert. Nydelig sol og minus 5 grader i skrivende stund. Var nærmere minus 20 i natt, så sola begynner tydeligvis å virke på temperaturen.


Dagen etter hjemkomst (d.v.s. torsdag) var vi en tur på Mylla for å inspisere skiforholdene. Brøytet parkeringsplass og flotte skiløyper! Her er en nydelig hytteidyll som jeg bare måtte knipse.

Myllavannet - klart til bruk! Var ute og kjøpte skidress til Håkon i går. Så nå er det bare å bli kvitt det lille halsondet som meldte seg allerede dagen før avreise fra Kypros. Det går visst mye halsgreier her i distriktet også, noe langvarige greier som kommer og går.

Tid for tulipaner! Fikk disse av min mann, og de lyser så fint opp i stua. Mesteparten av mine potteplanter har jo "tatt kvelden" mens vi var borte. Hadde ikke så veldig mange, og ville ikke bry noen når det ble såpass lenge. Men novemberkaktusene (kjøpte en til før jul) har klart seg.

Ha en god helg alle sammen!