fredag, januar 15, 2010

Første glimt fra Kypros 2010.

Vi begynner å komme i form etter en kraftig forkjølelse/influensa ved overgangen fra minus 20 grader til pluss 20.  Vi har kjøpt oss sykler (det lønte seg ved såpass langt opphold), og i dag har vi syklet en liten tur i omegnen til Paralimni, hvor vi bor.  Det har regnet en del i vinter (senest i går), så det har lagt seg litt vann i en svært grunn innsjø (som var helt tørr i fjor).  (Det første bildet). Jeg tror alt det grønne i bakgrunnen har vært sjø.  Det er mildt og godt.Vi endte opp på nettcafe i sentrum av Paralimni. Med en kopp kypros kaffe attåt.  Her er gratis nettleie med egen laptop.  Men høy musikk/lyd fra to store skjermer på veggen.  De kaller seg Sportscafe.  Så vi håper vi kan få sett litt av OL her.  Det er TV i leiligheten også, men bare gratiskanaler.  Vi har funnet en italiensk sportskanal, som kun sender repriser, en fransk kanal:  Mont Blanc, som vi skjønner litt av og en kanal med programmer om konstruksjoner. Så vi har allerede begynt på andre runde med Geni spørrekortene (Historie og Vår Verden) som vi fikk av Ole H. og Ane G. til jul.
Har vært to ganger i den Skandinaviske kirken i Ayia Napa, den ene gangen var det loppemarked.
Vi kjeder oss ikke!  Leiligheten er grei, god plass og det nødvendigste av utstyr.  Balkong også.
Vi har begynt å få ettersendt post også.  Håkon syklet hjem i stad, så jeg sitter litt alene her med laptopen og nytter anledningen til å legge ut litt.  Har tatt lite bilder enda.  Blir nok mer etter hvert.
Vi har skumle planer om å leie bil.  Begynner å bli mer fortrolig med venstrekjøringen, litt mer for hvert opphold. Så det virker nå å være innen rekkevidde.  Blir spennende. (Vi kjører sykkel ned denne gata mellom alle bilene! Syns vi er litt tøffe!)

Bildet under er tatt fra nettcafeen hvor jeg sitter akkurat nå.Ingen kommentarer: