onsdag, juli 16, 2008

Min kunstneriske datter. My daughter's art.


Jeg er veldig stolt av henne, og liker godt det hun lager. Hun har nå snart fullført treårig kunstutdannelse. I am very proud of her, and I like her products. She is about to finish 3 years of art education.

5 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja det var flott. God grunn til å være stolt av henne. Ikke værst å få til noe slikt. Vil gjerne se mer hun har laget visst du får lov til å legge det ut.
Fant du ut av "gåten" min?
Kan godt snakkes på epost. Min adr er astomanders_55@hotmail.com
Ha en god natt :)

Bestemor-Aud sa...

Har ikke fått vært den veien igjen etter at du beskrev det. Men det blir jo moro å finne ut, skal nok greie det! Godt å kjenne slektskapet - uansett hvilken menighet man tilhører! Velsignet søvn!!

Bestemor-Aud sa...

Glemte å si at du kan se mer som min datter har laget ved å klikke på linken under bildet!

Himayalaya sa...

Huff da....:)Dette la jeg ut da jeg var på jobb så Kenneth kunne få se et forslag til en sammensetning av noen små farveskisser jeg lagde for noen år siden hvor jeg tok utgangspunkt i et fotografi av en Bredtege og tok ut de forskjellige formene i insektet.. Hadde tenkt til å slette det etter han hadde sett det:)Har "halt og dratt" i fotografiene av bildene så de er litt ute og kjøre noen av de...:) Men det var jo hyggelig at du/dere likte dem!Det kan bli bra til slutt tror jeg:)

eie sa...

Du har god grunn til å være stolt av din datter,vakkert var det.
Fine bilder du viser oss fra sommerstevnet også.Jeg skal på en kristen busstur i august,gleder meg til det.
Ønsker deg en fortsatt god uke.
Klem fra meg...