torsdag, februar 28, 2008

Som en hjort skriker etter rinnende bekker... Like a buck shouting for running streams...


..skriker min sjel etter deg, Gud. ...my soul cries after you, my God.

Disse bildene er tatt i Hai-Bar National Biblical Wild Life Reserve nord for Eilat. Vi var der den 18. februar. Kjørte med bil en oppmerket rute og så forskjellige dyr: esler, kalkuner og noen fugler. Etterpå så vi på dyr som var i innhegninger: gaupe, leopard, hyener, m.m. Vi har fått rik mulighet til å innvie vårt nye digitale speilreflekskamera. Det er moro.

These pictures are taken in Hai-Bar National Biblical Wild Life Reserve north of Eilat. We were there on the 18th of february. Drove by car a marked route and saw different wild animals: donkies, turkies and some birds. Afterwards we looked at locked up animals in pens: bobcat, leopard, hyena etc. We have had a good oportunity to try out our new digital reflex camera. It's very fun.

I dag kom varmen for fullt, og jeg har endelig fått tatt et etterlengtet bad i Coral Beach. En stor blå fisk kom svømmende rundt bena mine straks jeg kom uti. Herlig! Godt over 20 grader i vannet.

Today the warm weather came here, and at last I have taken a long time wished swimming tour at Coral Beach. A big blue fisk came swimming around my feet immediately when I put my feet into the water. Wonderful! Over 20 degrees in the water.


3 kommentarer:

Lille meg sa...

Takk for oppdatering av reisen.
Nå får vi andre "følge med" også.
Over 20 grader i vannet høres godt ut, men jeg har vannskrekk, så jeg hadde neppe badet likevel. Holdt på å drukne da jeg var liten, og det sitter i fortsatt.
Ha ei god helg, og nyt turen!

Benjamin Sveen sa...

Face your fears er det visst noe som heter.

Fine bilder, og deilig vær.
Gleder meg til badevær her hjemme også.

"Reflex camera" er forøvrig den vanligste termen for speilreflekskamera på engelsk.

God tur videre!

Bestemor-Aud sa...

Takk for besøk og kommentarer og gode tips!
Benjamin: jeg har litt problem med å ta poenget i noen av dine kommentarer, men det er vel ikke noe nytt for deg. Du får bære over!
Jeg valgte denne teksten fordi jeg syntes den passet til bildet, og det står i Bibelen - og er uttrykk for menneskets innerste lengsel.
Men Jesus har jo ordnet opp med den saken. Han sa: Den som tørster, han komme til meg og drikke! Og: Den som tror på meg, skal aldri i evighet tørste! (Ikke ordrett, tatt etter hukommelsen).
Takk og lov! Og Halleluja for den saks skyld, passer jo særlig nå som vi er i Israel.