fredag, februar 22, 2008

Godt å være her! Good to be here!


Fra Eilat sentrum. From the city center of Eilat.

Nå har vi vært her i ei uke snart, i Eilat siden søndag. Dessverre fikk vi oss en kraftig forkjølelelse ved ankomsten til Israel, og har måttet ta det litt mer med ro enn ellers. Men vi har fått med oss mye likevel. Det er ikke internettilgang på hotellrommet, så vi må på McDonalds eller betale nede i lobbyen for å få tilgang. Det har derfor vært litt problem med å få delt det vi opplever etter hvert. I kveld har vi vært på møte på Shelter, et fellesskap som drives av kristne hollendere, og som også driver hjelpearbeid blant narkomane og nyankomne innvandrere. Det var virkelig et farverikt fellesskap. Jeg har filmet hele møtet på ca. en time, og skal prøve å få lagt ut noe av det. Nå går betalingen min snart ut.

(I have forgotten to bring my English dictionary, so have mercy with my English during this vacation!)

Now we have been in Israel for about one week, in Eilat since sunday. Unfortunately we got a heavy cold by our entrance to Isralel, and we have had to cool it - more than usually. But we have still reached over quite a lot. This evening we joined a meeting at Shelter, a Christian Fellowship run by dutch/american people, they also help drugs addicted people and new immigrants. It was really a colorful fellowship. I have videofilmed the whole meeting, lasting about an hour, and will try to publish some of it. Now my payment runs out.

3 kommentarer:

Himayalaya sa...

Hei, gøy å se bilde fra Eilat!
Hvordan er formen?
Tenk at dere har vært en uke i Eilat allerese..
Likte veldig godt Shelter når vi var der ja...gode minner!:)
Håper dere kommer til hektene snart!

Lille meg sa...

Hei bestemor Aud! Det var trist at dere er blitt forkjølt, men det ser ut til å gå bra.
Ser at du har glemt den engelske ordboka.Det er ingen krise, det fins på nettet.
Gå inn på www.tritrans.net der er ordbok på engelsk, norsk og spansk.

Så må du fortsatt kose deg, og god bedring! Litt trasig at det ikke er internettilgang på rommet, men jeg ser du klarer å løse det likevel.

Bestemor-Aud sa...

hei og shalom, Marie! Og dere andre av Auds bloggvenner. Bare en liten kommentar til elendighetsbeskrivelsen fra Israel :)
Vi har det helt topp her i Eilat, og formen er på full fart tilbake! Aud har dessuten hatt det som en dronning i hotellsenga mens hennes enestående mann har vartet henne opp etter alle kunstens regler mens hun har vært syk. Jeg har henne mistenkt for å trives som pasient, men det tør jeg naturligvis ikke si høyt :)


hilsen bestefar i farta ..