onsdag, januar 30, 2008

Venter på vår! Waiting for the spring!


Været er utrolig skiftende for tiden. Slik så det ut i Grimstad i dag. I morgen er det meldt storm. Men det gjør godt med slike glimt, som minner om at sommeren kommer i år også!
The weather is very changing at present. This is how it looked like in Grimstad today. The weather report for to-morrow is storm. However, such a glimpse does one's heart good. Reminding of the summer to come - also this year!

4 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Nydelig bilde,syns jeg kjenner sjølokta.Å,som jeg gleder meg til det blir vår.Her hos oss er det 7 minusgrader i dag,så det er ikke akkurat vårlig,nei,men vi er jo i januar,så det er vel sånn det skal være på denne tia.Ha en fin dag:)

Dag Selander sa...

Våren är på väg i Grimstad, Vätterns strand i Jönköping samt i Jerusalem. Såg just att du också är A proud friend of Israel.

Med beste Shalom-hilsen fra
//Dag Sr

Lille meg sa...

Jeg kan tenke meg at våren kommer tidlig der sør. ---Vi har litt snø, men den minker nå, for det er mildvær og regn i dag...........
Fint bilde du har tatt..

God helg til deg!

eie sa...

Jeg kommer nesten i sommerstemning,når jeg ser på bilde.Hviss du tar en tur innom meg vil du finne en utfordring der. God helg til deg.