lørdag, januar 05, 2008

Så ble det snø denne vinteren også!

Når snøen først kommer, så kommer det gjerne mye her på Sørlandet. Det begynte pent og smått i går, men fortsatte hele natta og økte på. Så i dag har mannen min og jeg vært ute og måket (bare en smal sti ut til felles vei, da snøen nå var blitt veldig våt og tung. Vi får ta det pent i vår alder med slike harde fysiske utfordringer som vi ikke er vant til. Begge bilene våre er snødd ned på kommunens parkeringsplass - hvor vi hadde plassert dem i går for at det ikke skulle skje. Vi glemte vel å ta med i beregningen at i dag er det lørdag, og ingen måking på kommuneplassen. Men vi har ved i kjelleren og mat i huset, så vi lider ingen nød. Og i verste fall bare 10 minutters vei å gå til butikken.

When the snow starts to fall here in the southern Norway, it usually comes a lot in a short time. So today my husband and I have spent much time to clear away the snow in our entrance. It has not stopped snowing yet! But we have wood in the cellar and food in the house, så we are all right.

10 kommentarer:

Benjamin Sveen sa...

Men så gikk strømmen, og internett forsvant, og daaaa ble det panikk da!!

Jeg har forresten laget en video til deg på hverdagsbloggen min.

Lille meg sa...

Hei! Ser at dere har fått snø, her er det helt bart. Men vi har hatt storm. Riktig utrivelig har det vært.Det er bedre nå.
Jeg har ikke vært så mye på blogg enda i det nye året.
Ha en fin søndag!

Bestemor-Aud sa...

Næmen!
Tenk at jeg ikke har fått med meg denne bloggen din!
Masse morsomme og informative innlegg helt fra i sommer.
Dette må bekjentgjøres bedre!
Jeg legger den inn som egen link hos meg.
Og takk for responsen på risbollene! Du kan nå få sagt det du, Benjamin!
Mor

Lille meg sa...

Tusen takk for gode ord!
Det er så sant som det er sagt!
Ja, dette bildet med disse ordene har vært i min manns barndomsheim hele tiden siden mor hans laget det. Det er verdifullt, og det fulgte selvsagt med da vi flyttet hit.
God natt! Jeg er glad for å ha deg
som bloggvenn!

Bestemor-Aud sa...

Takk i like måte!
God natt!

Tove sa...

Hei og takk for kommentar i bloggen min! Det var veldig koselig. Jeg skal ta meg tid til å lese bloggen din senere en dag, nå bør jeg finne senga, skal jo på jobb i morgen.
Det fører med seg mye slit med store nedbørsmengder i form av snø. Dere får være forsiktige. Idag har nesten all snøen her hos oss regnet bort. Ja, sånn er det å bo ved kysten i Vestfold.

Bestemorhuset sa...

Jeg måtte bare inn og se på denne bloggen som var fra en annen bestemor.Jeg er det selv,til 2 små herlige jenter.Så koslig blogg du har,her kommer jeg nok igjen.

Anne-Berit sa...

Ja den snøen,den er ikke bare fin,nei.kan være til besvær også iblant,spesielt når det kommer for mye av den på en gang,som det har en tendens til her jeg bor.Akkurat nå har vi nesten ikke snø,derimot holke,vet ikke hva som er verst jeg.Men det går heldigvis mot lysere tider,og snart har vi sola tilbake.Ha det fint:-)

Lille meg sa...

Takk for ny kommentar. Jeg skjønte ikke dette med det rød båndet?
Det er der fortsatt på min blogg.
Kanskje det tar noen sekunder før det dukker opp?
Jeg ser at du har fått mange nye bloggvenner. Det var koselig.

Bestemor-Aud sa...

Til lille meg:
Så rart, nå var den der!
Kjempefint!

Ha en god natt!